Etter at jeg delte av garasjen til Man Cave, så har jeg hatt et ganske lite verksted. Jeg har følt det er trangt å uoversiktlig. Så jeg har bestemt meg får å ta å rydde og organisere litt annerledes. Så løsningen blir French Cleat Wall!

Før bilde

Under ser man hvordan denne veggen så ut før jeg begynte å plukke det ned.

Så starter moroa!

Jeg startet med å dele opp kryssfinerplater, disse er 18mm tykke. Delte de opp i 3 x 80cm

Når kryssfinerplatene er delt er de mye enklere å håndtere på bordsaga. Still inn bladet på 45 garder og sag i vei.

Metoden jeg brukte for å effektiv kappe disse til fant jeg på youtube og kan sees under her.

Da var alle klare.

Så kapper man disse i to og man har MANGE cleats.Mo

Montering på veggen har startet, jeg fester først cleats med dykkertpistol før jeg skrur de fast. Viktig å passe på at man skrur fast i stendere til eksisterende vegg, da dette kan komme til å måtte holde noen kilo.

Min første modul

Det første jeg laget meg var en modul til den ene sirkelsaga mi. Når man lager moduler så er det bare å være kreativ.

Se video under der jeg viser hvordan dette virker.

 

Og så fikk Bosch sirkelsaga min et nytt hjem, samt noe av mine Kreg tools.

Godt det snart er sommerferie, for vet at dette kommer til å ta litt tid da jeg har X antall verktøy som skal opp på veggen.

 

Facebook Comments