Da er endelig denne på plass en lommehullsjig i mitt verksted!Har tenkt lenge på at jeg skulle ha fått meg en slik, da den gir sikkerlig bra muligheter til å kunne lage flotte og solide ting. Jeg skal nå bruke denne på mitt neste prosjekt som er en stereobenk med oppbevaring av vinylplater (LP plater).

Dette er pakken jeg har kjøpt meg og i pakken medfølger:

– Kreg K5 med mm skala
– 3″ hurtigtvinge
– Avsugsadapter
– bor og skrubits
– 500 stk. 32 mm skruer, grove
Disse brukes på materialtykkelse fra 18 mm til 22 mm
– 100 stk. furu treplugger for tetting av borhullene der det behøves.

Dette medfulgte i lommehulsjig settet

Enkel å sette sammen

Det var veldig enkelt å sette i sammen dette. Skal nok lage meg en plate under som jiggen blir montert på.

lommehulsjig ferdig montert

Jeg tok også å limet på veiledning for bruk av riktige skruer på innsiden av lokket. Da er det alltid enkelt tilgjengelig.

Lommehullsjig – Test av KREG K5

Over ser man video av min første test med jiggen. Sammenføyningen ble utrolig sterk! Denne skal jeg ha glede av i mange år fremover 🙂

Snart kommer jeg til å legge ut mitt neste prosjekt med bruk av denne lommehullsjig. Dette kommer til å gå over flere innlegg og vil da være en stereobenk med skuffer for oppbevaring av vinylplater. Så det blir jo veldig spennende å bruke denne lommehullsjig til dette prosjektet. Kan nok ta litt tid før hele prosjektet er i land, men følg med på bloggen og min side på facebook (Ja følg meg gjerne der), så får du oppdateringer i når jeg legger ut et nytt innlegg.

/ Odd Olav

 

 

Facebook Comments

1 COMMENT

Comments are closed.