Denne vinteren har jeg ikke fått gjort noen prosjekter! Og dette kommer av at det har vært så himmla kaldt og jeg har en uisolert garasje. Men har planlagt en del prosjekter nå i vinter, noen litt mindre og noen sånn passe store. Så det klør i fingra etter å komme i gang med disse prosjektene. Det første jeg skal begi meg ut på er en musikk og datapult.

en FUNKSJONELT musikk -og datapult til en BILLIG penge 

Denne pulten koster i underkant av 500 kr. å lage (uten hyllen over). Den vil bli utrolig stabil. Jeg kommer til å lage denne av 48×48 justerte lekter som skal limes sammen, og denne metoden bruker jeg både på platen og benene på pulten.

Første innlegget så lager jeg pulten, og i neste så skal jeg lage hyllen over 

Datapult med plass til stereoanlegget

Plass til stereoanlegget i datapulten

Jeg elsker å sitte ved Macén å høre på musikk, spesielt på vinylplater. Har også tegnet inn en Now Playing hylle, der jeg plasserer coveret til vinyl / Cden jeg hører på.

Datapult

To be continued…!

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here