Garasjen brukes som snekkerverksted . Men, i min garasje var det så mye rot at jeg nesten ikke har plass til meg selv og ikke minst til å snekkere. Så jeg fant ut at  nå i ferien skal den virkelig ryddes og sette i stand som snekkerverksted. Litt av en jobb skal jeg si dere, men du verden så deilig når jeg nå er ferdig.

GODT JEG IKKE FIKK TATT BILDE AV HVORDAN MIN GARASJE SÅ UT FØR OPPRYDDIG

Ja, for det hadde vært veldig flaut å vise frem. Hovedbilde til denne artikkelen er en illustrasjon, men min garasje var ikke lagt i fra, haha… Så jeg har ryddet og fjernet alt kjekt å ha..

Kjekt å ha ting har jeg nå kvittet med!

Fjernet alt jeg ikke har brukt for

Det første jeg har utført som har tatt lengst tid er å fjerne alt jeg ikke har brukt for. Det er alt fra malingspann med farger jeg ikke har i huset lenger, treverk og metaller. Samt en del elektriske ting, som lamper, hybelkomfyr.. -ja lista er lang. Men det er dette som må til får å få god plass i garasjen!

Arbeidsbenk

Sånn ser arbeidsbenken min ut

Så satte jeg opp en arbeidsbenk. Dette er 2 stk bord a 140 cm lange og da har jeg en arbeidsflate på hele 280 cm. Denne er nok litt lav så jeg må lage en ramme eller noe under slik at jeg ikke får «ryggproblemer». Men disse bordene fungerer utmerket.

Verktøytavle

Verktøytavle med sortimentbokser plassert under

Få å kunne nå de riktige verktøy til en hver tid å falt valget på en verktøytavle fra Jula. Nå har jeg en stor vegg hvor jeg kan henge opp mine mest brukte verktøy.

Sortimentseskesett

Under verktøytavlen har jeg opp et Sortimentseskesett som også er kjøpt på Jula. Her er det skruer, bor og andre ting jeg trenger lett tilgjengelig.

DET Å KUNNE HA DE MEST BRUKTE VERKTØYET RETT FORANN MEG GIR FRIHET!

«Gammel» sorteringløsning

Sortimenthylle på den ene siden av verktøytavlen

Etter svigerfar har jeg fått noen gamle sorteringløsninger. Her legger jeg diverse ting, skruer, muttere, spesielle skruer og mye annet rart som jeg ikke bruker så mye, men som alltid er i nærheten og satt i system.

Sortimentbokser på den andre siden av verktøytavlen

Arkivskap

Hadde i utgangspunktet tenkt å gi bort/kaste dette arkivskapet. Men, etter jeg fikk ryddet sikkelig så fant jeg så mange tvinner og klemmer at jeg bestemte meg får bruke dette skape til oppbevaring av disse, samt at dette ga meg litt større arbeidsbenk.

Hyller i hjørnet

Hyller plassert opp i høyden for best mulig utnyttelse av plassen i garasjen

Så har jeg fått meg noen hyller i hjørnet i garasjen til diverse oppbevaring.

Alt i alt

Fornøyd med sluttresultatet

Så er jeg veldig fornøyd med 3 dagers prosjektet å få orden i min garasje. Nå er det mye hyggeligere, oversiktlig og mer plass når jeg skal sette igang med de neste nye DIY prosjektene mine!

 

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here